Festival perkahwinan terbesar di Malaysia

Anda sudah bertunang dan sedang merancang majlis perkahwinan anda? Tidak pasti bagaimana merancang perkahwinan? Semua pilihan dan persiapan perkahwinan ada di Festival Perkahwinan MEFA!

Sebagai penganjur festival perkahwinan yang terbesar di Malaysia, Dengan vendor perunding perkahwinan yang profesional dan berpengalaman sedia membantu anda, anda tidak perlu risau lagi tentang majlis perkahwinan anda. Mereka telah berjaya merunding pelbagai majlis perkahwinan di Malaysia, terutama Lembah Klang dan Seluruh Negeri sejak 2012.

Jika anda tidak pasti apakah konsep perkahwinan, tema perkahwinan anda atau apa pakej perkahwinan yang paling sesuai untuk anda, jangan risau! Di Festival Perkahwinan mempunyai pelbagai vendor yang akan memberi cadangan untuk anda memilihi, di setiap kategori yang tidak boleh dilupakan semasa merancang majlis perkahwinan anda seperti hantaran kahwin, baju kahwin, majlis perkahwinan, jurufoto perkahwinan, katering murah, doorgift perkahwinan, dewan perkahwinan, pelamin tunang, butik pengantin, khemah kahwin, pakaian pengantin, lokasi bulan madu, tatarias, kad perkahwinan, perancang perkahwinan dan hiasan perkahwinan.
Untuk membantu menyenangkan proses perancangan, vendor juga menawarkan pelbagai pakej perkahwinan 2018, pakej fotografi perkahwinan 2018, pakej nikah dan pakej perkahwinan di hotel. Jadi, anda boleh banding semua pakej yang ditawarkan dan memilih yang paling sesuai untuk anda dengan senang sekali.

Untuk lebih banyak maklumat tentang semua pakej yang ditawarkan, anda boleh datang ke festival perkahwinan yang dianjurkan oleh Malaysia Wedding Festival (MEFA) pada bulan Mac di Kompleks PKNS Bangi dari 16-18 Mac 2018.

Kredit: Wan Ladong Photography,
Ani Catring & Wedding Planner

0 komen pembaca

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama komen artikel ini.

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.