Pakej Perkahwinan Lengkap Beserta Dewan Yang Menarik Selepas Covid-19 Di KL & Selangor

Pakej perkahwinan beserta dewan sekitar lembah klang menawarkan Pakej perkahwinan ALL IN ONE serba lengkap merangkumi dewan dan segala keperluan majlis resepsi untuk bakal-bakal pengantin bagi majlis tahun 2021 & 2022.

Setelah lama bersulam cinta bersama pasangan, tibalah masa untuk bersatu melalui pernikahan yang seterusnya disambut dengan penuh gilang-gemilang dalam majlis perkahwinan. Namun begitu, bukan mudah untuk melaksanakan rancangan ini tanpa sebarang kerumitan, tambah lagi dengan musim Covid-19 yang melanda seluruh dunia.

Semua harga termasuk segala kos penghantaran, pramusaji, Nett tanpa kos tersembunyi adalah termurah semasa musim PKP, PKPB & PKPP. Jadi, jangan lepaskan peluang pada musim ini.

Jika anda ingin membuat tempahan, anda disyorkan melakukan seawal mungkin bergantung pada ‘availabiltity dewan kerana, semua bakal-bakal pengantin sudha mula berpusu-pusu mencari pakej-pakej menarik.

JIKA ANDA,

MENCARI DEWAN YANG EXCLUSIVE?
Dekorasi dewan yang lengkap bertemakan GARDEN atau MODERN yang berhawa dingin dan lengkap dengan meja banquet serta kerusi CHIAVARY.

Terdapat juga bilik persalinan pengantin, surau, dapur katering dan juga tandas untuk tetamu yang menjadi keselesaan semua.

ADA JUGA DEWAN PELBAGAI JENIS YANG MAMPU MILIK.

Selain itu, tempat parking kereta yang luas kami sertakan khidmat RELA juga perlu di titik beratkan.

NOTA :

Pelanggan disyorkan membuat tempahan awal sebaiknya bagi mengelakkan tempahan penuh(dewan-dewan yang ditawarkan)

0 komen pembaca

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama komen artikel ini.

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.