Pameran Pengantin MEFA Menyediakan Pakej Lengkap Perkahwinan 2019

Pameran Pengantin yang dinanti-nantikan serta paling BEST di Malaysia akan menemui anda semua terutama bakal-bakal pengantin dari seluruh lembah klang. Kali ini, Pameran oleh Malaysia Wedding Festival (MEFA) yang popular diadakan di Shah Alam Convention Centre (SACC) menawarkan pelbagai promosi, pelbagai pakej perkahwinan lengkap, pelbagai jenis vendor dan Paling menarik, himpunan 100 tapak promosi.

Jika anda bakal-bakal pengantin yang mencari produk seperti, Katering, Pelamin, Busana Pengantin, Pakej Lengkap Pekahwinan, Dewan Perkahwinan, Kad Kahwin, Fotografi, Videografi, Door gift, Hantaran dan macam-macam lagi, semua hanya da 3 hari di MEFA akan datang. Jangan lepaskan peluang tau! MEFA akan berlangsung pada 7-9 Disember 2018 di SACC, Shah Alam.

Apa yang Menarik jika anda membuat tempahan di pameran? Dengan promosi selama 3 hari sahaja daripada vendor berpengalaman dan berkualiti tahap dewa, vendor-vendor menawarkan pakej-pakej yang memberi kelebihan kepada bakal-bakal pengantin seperti diskaun sehingga 50%, percuma kambing golek, percuma penghantaran dan paling BEST, percuma pakej bulan madu..

Tapi, promosi di pameran paling disukai oleh semua bakal-bakal pengantin adalah cabutan bertuah sebab penganjur akan memberikan cabutan bertuah seperti baucer, barangan gajet, pakej bulan madu, wang tunai, Tshirt limited edition dan banyak lagi. Jika anda adalah orang yang 1,000 terawal datang, penganjur akan menyediakan hadiah istimewa nanti. Rugi kalau tak datang awal dan buat tempahan awal, silap-silap nanti, habis semua orang rebut.

Yang paling best pada abad ini, jika anda sukakan pertunjukan fesyen dan makeup, anda boleh saksikan semuanya secara LIVE di pentas MEFA selama 3 hari. LIVE Makeup daripada MUA ternama di Malaysia akan dilakukan di pentas MEFA pada hari Jumaat dan Sabtu, manakala pertunjuk fesyen pada hari terakhir iaitu Ahad.

Jangan ketinggalan tau! Ini tawaran yang bukan main-main untuk bakal-bakal pengantin. Bagi memudahkan semua yang datang, boleh layari laman social penganjur yang sentiasa up to date perkembangan pameran.

FACEBOOk:
https://www.facebook.com/mefaevent

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/mefapengantin

WEBSITE:
http://www.mefa.my

P/S: Sebarang pertanyaan atau ingin menempah booth jualan boleh hubungi : Encik Azahari (012-3871775). Jangan lupa share hal ini dengan keluarga atau rakan-rakan you all ye.

0 komen pembaca

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama komen artikel ini.

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.