Pameran Pengantin Paling Dinantikan di Bangi/Kajang pada 2-4 Oktober 2020

Pameran Pengantin yang dinanti-nantikan serta paling lengkap di Malaysia akan menemui anda semua terutama bakal-bakal pengantin dari seluruh selatan lembah klang. Kali ini, Pameran oleh Malaysia Wedding Festival (MEFA) akan diadakan di Kompleks PKNS Bangi akan menawarkan pelbagai promosi, pelbagai pakej perkahwinan lengkap, pelbagai jenis vendor perkahwinan khas untuk bakal pengantin.

Jika anda bakal-bakal pengantin yang mencari produk seperti, Katering, Pelamin, Busana Pengantin, Pakej Lengkap Pekahwinan, Dewan Perkahwinan, Kad Kahwin, Fotografi, Videografi, Door gift, Hantaran dan macam-macam lagi, Pameran Pengantin MEFA adalah pilihan paling tepat selepas dugaan Covid-19. Jangan lepaskan peluang ini tau! Pameran Pengantin MEFA akan berlangsung pada bermula pada 2-4 Oktober 2020. Tapi jangan ingat di bangi, semua vendor bangi sahaja kerana kami kumpulkan semua vendor terpilih seluruh lembah klang.

Menarik Di Pameran Pengantin MEFA 2020.

Dengan promosi selama 3 hari sahaja daripada vendor perkahwinan yang berpengalaman dan berkualiti, anda berpeluang memilih pakej terbaik daripada mereka. Vendor-vendor perkahwinan ini menawarkan pakej-pakej yang memberi kelebihan kepada bakal-bakal pengantin seperti diskaun sehingga 50%, percuma kambing golek, percuma penghantaran dan paling BEST! Percuma pakej bulan madu. WOW! Memang rugi kalau tak cuba rebut peluang ini. Pempamer atau perunding perkahwinan di pameran pkns bangi kali ini, bukan kaleng-kaleng lagi kerana mereka sudah bertapak lama dalam industri dan yang penting, harga mereka sangat berbaloi-baloi.

Tapiā€¦ Antara promosi di pameran paling disukai oleh semua bakal-bakal pengantin adalah cabutan bertuah sebab penganjur akan memberikan cabutan bertuah seperti baucer percutian dan Tshirt limited edition MEFA.

Jangan ketinggalan tau! Ini tawaran yang bukan main-main untuk bakal-bakal pengantin. Bagi memudahkan semua yang datang, boleh layari laman social penganjur yang sentiasa up to date perkembangan pameran.

Untuk info lanjut:
FACEBOOK
https://www.facebook.com/mefaevent

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/mefapengantin

WEBSITE
http://www.mefa.my

P/S: Sebarang pertanyaan atau ingin menempah booth jualan boleh hubungi: Encik Azahari (012-3871775). Jangan lupa share hal ini dengan keluarga atau rakan-rakan you all yer.

0 komen pembaca

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama komen artikel ini.

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.